Στην εποχή μας όλο και περισσότερο άνθρωποι βρίσκονται κάτω από την επήρεια του στρες. Η κατάσταση αυτή πυροδοτεί πολλά προβλήματα και φέρνει στην επιφάνεια θέματα που πιθανόν το άτομο είχε από την παιδική του ηλικία.

Θέματα όπως η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η αρνητική σωματική εικόνα, το αίσθημα διαφορετικότητας, το αίσθημα αδιεξόδου στην καθημερινότητα, η μοναξιά, οι υπαρξιακές αναζητήσεις, είναι λίγα από εκείνα ο σημερινός άνθρωπος αντιμετωπίζει.

Τα προβλήματα στην επικοινωνία, τα αποτελέσματα πένθους ή χωρισμού, η απώλεια της εργασίας είναι επίσης δύσκολες καταστάσεις.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στα χημικά φάρμακα.

Το τεστ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ θα εστιάσει στα συγκεκριμένα προβλήματα, τα οποία είναι μοναδικά για τον κάθε άνθρωπο και θα εμφανίσει ακόμη και τις υποσυνείδητες τάσεις που τον επιβαρύνουν στην καθημερινότητά του. Επίσης μας δίνει συμβουλές για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει ολιστικά τα προβλήματα που τον καταβάλουν.

Στο τέλος της συνεδρίας ο ασθενής θα παραλάβει ένα σκεύασμα φτιαγμένο ακριβώς στα μέτρα του. Το σκεύασμα παρασκευάζεται από την συσκευή βιοσυντονισμού ASYRA PRO και έχει τυπωμένα σε ψηφιακή μορφή όλα τα αποτελέσματα που η συσκευή μέτρησε στο συγκεκριμένο άτομο. Το σκεύασμα είναι σε μορφή σταγόνων.

Το τεστ ψυχολογικού προφίλ και ανάλυση αυτού κοστίζει 50 ευρώ.
ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΡΕΣ, ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΕΛΑΦΡΙΑΣ Ή ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΠΟΥ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 12 ΜΗΝΕΣ

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Που θα μας βρείτε
Ραφήνα: Τρίγλιας 43 Ραφήνα - 4ος όροφος
Παγκράτι: Ευμένους 4-6 πλησίον του Προφήτη Ηλία
Τηλέφωνο για ραντεβού:
Ραφήνα: 2294154566
Παγκράτι: 2114053530
Κλείστε Ραντεβού:
Ραφήνα: Δευτερα - Πέμπτη 10:00 - 20:00
Παγκράτι: Παρασκευή 11:00 - 20:00