Τα αλλεργιογόνα περιλαμβάνουν την οικιακή σκόνη και τους μικροοργανισμούς που περιέχονται σε αυτήν, τη γύρη από τα δέντρα, τα λουλούδια, τα αγριόχορτα ή το γρασίδι, το τρίχωμα και το δέρμα των ζώων, τους μύκητες που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα και πολλά φάρμακα.

Επίσης αλλεργιογόνα υπάρχουν στα φαγητά και στις ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό μετά από τσιμπήματα διαφόρων εντόμων όπως οι σφήκες και οι μέλισσες.

Η αλλεργία είναι μια κατάσταση που μπορεί να παρουσιάζει εποχιακές εξάρσεις αλλά μπορεί να υπάρχει και όλο το χρόνο.

Τα πιο συχνά  συμπτώματα της αλλεργίας είναι τα κόκκινα μάτια που τρέχουν, η καταρροή (δηλαδή η μύτη που τρέχει), το μπούκωμα και η φαγούρα της μύτης, ο βήχας, το φτάρνισμα, η δύσπνοια, το δερματικό εξάνθημα που συνοδεύεται από κνησμό και που σε κάποιες περιπτώσεις  μπορεί να γενικευθεί.

Η εξέταση με την συσκευή βιοσυντονισμού ASYRA PRO όχι μόνο θα αποκαλύψει την αιτία της αλλεργίας, η οποία έχει την ρίζα της σε ανισορροπίες βαθύτερων επιπέδων, αλλά πολύ περισσότερο, λαμβάνοντας το κατάλληλο σκεύασμα θα βοηθήσει τον οργανισμό του ασθενούς να θωρακιστεί απέναντι στην ευαισθησία αυτή αλλάζοντας την προσωπική του δόνηση.

Το τεστ ελέγχου αλλεργιογόνων κοστίζει 30 ευρώ.
Που θα μας βρείτε
Ραφήνα: Τρίγλιας 43 Ραφήνα - 4ος όροφος
Παγκράτι: Ευμένους 4-6 πλησίον του Προφήτη Ηλία
Τηλέφωνο για ραντεβού:
Ραφήνα: 2294154566
Παγκράτι: 2114053530
Κλείστε Ραντεβού:
Ραφήνα: Δευτερα - Πέμπτη 10:00 - 20:00
Παγκράτι: Παρασκευή 11:00 - 20:00