Το τεστ Βιοενεργειακού έλεγχου σαράντα οργανικών συστημάτων είναι η βάση με την οποία πρέπει κάποιος να ξεκινήσει όταν έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με τον βιοσυντονισμό.  Μέσω του τεστ αυτού θα φανεί ποιό από τα κύρια όργανα του σώματός σας βρίσκεται σε κατάσταση στρες  ή αδυναμίας. Και καθώς τα οργανικά συστήματα  συνδέονται μεταξύ τους τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά, το σύστημα μπορεί επίσης να υποδείξει  την αιτία της ανισορροπίας.

Είναι ένα πολύτιμο διαγνωστικό εργαλείο, γιατί χωρίς να εμφανίζει συγκεκριμένες εργαστηριακές τιμές  για το εκάστοτε όργανο, μπορεί να δείξει αν το συγκεκριμένο όργανο είναι κουρασμένο, στρεσαρισμένο, υπολειτουργεί, ή υπερλειτουργεί.

Η συσκευή βιοσυντονισμού ASYRA PRO έχει στη συνέχεια τη δυνατότητα να πάει ένα βήμα πιο πέρα από το  στάδιο της διάγνωσης.

Έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει ένα ομοιοπαθητικού τύπου σκεύασμα με βάση τις μετρήσεις που κάνατε. Το σκεύασμα αυτό δεν έχει παρενέργειες και είναι προσωπικό για εσάς, αφού θα είναι μετρημένο στο σώμα σας και επομένως κατάλληλο για τις ανάγκες σας.  

Πολλοί ασθενείς με διάφορες παθήσεις έχουν δει μεγάλα οφέλη μέσω της θεραπείας αυτής.

Επίσης μία μεγάλη κατηγορία ανθρώπων είναι πιστοί ακόλουθοι της μεθόδου ακόμη και σε εποχές που δεν φαίνεται να έχουν ενοχλήματα ή κακή υγεία.

Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα της προληπτικής θεραπευτικής. Να φροντίζουμε τον εαυτό μας όχι μόνο όταν νοσήσουμε αλλά την εποχή που φαινομενικά είμαστε καλά.

Η επανάληψη του τεστ κατά τακτά χρονικά διαστήματα (τα οποία ορίζονται με ακρίβεια από την εξελιγμένη συσκευή Βιοσυντονισμού τρίτης γενιάς ASYRA PRO)  βοηθάει στην γενικότερη υγεία του οργανισμού και κάνει μία μικρορύθμιση στο σύστημά μας όταν αυτό τείνει να αποκλίνει από τα επίπεδα της επιθυμητής υγείας.
Που θα μας βρείτε
Ραφήνα: Τρίγλιας 43 Ραφήνα - 4ος όροφος
Παγκράτι: Ευμένους 4-6 πλησίον του Προφήτη Ηλία
Τηλέφωνο για ραντεβού:
Ραφήνα: 2294154566
Παγκράτι: 2114053530
Κλείστε Ραντεβού:
Ραφήνα: Δευτερα - Πέμπτη 10:00 - 20:00
Παγκράτι: Παρασκευή 11:00 - 20:00