Ο βιοσυντονισμός είναι μία πρόσφατη εξέλιξη στον χώρο της θεραπευτικής που δίνει την δυνατότητα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση. Ο Βιοσυντονισμός ανήκει στην Ολιστική Ιατρική. Στηρίζεται στις αρχές της Ομοιοπαθητικής θεραπείας. Από κάποιους ονομάζεται και ψηφιακή Ομοιοπαθητική.
Ο βιοσυντονισμός καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού, που εν δυνάμει μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις.
Γίνεται αποκλειστικά με την χρήση της  εξειδικευμένης ιατρικής συσκευής τρίτης γενιάς ASYRA PRO.
Αν θα θέλαμε να εξηγήσουμε λίγο περισσότερο τι είναι ο Βιοσυντονισμός θα λέγαμε ότι είναι  η μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας μέσω συχνοτήτων.
Επιστημονικές παρατηρήσεις έδειξαν τα τελευταία εκατό χρόνια ότι το ανθρώπινο σώμα είναι συμπυκνωμένη ενέργεια. Η ενέργεια αυτή είναι μετρήσιμη και ορατή με την μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μέσω ειδικών συσκευών. 
Το κάθε όργανο στο ανθρώπινο σώμα έχει την δική του συχνότητα δόνησης και εκπομπής. Η συχνότητα αυτή αλλάζει όταν το όργανο νοσεί. 
Οι δονήσεις όλων των οργάνων έχουν καταγραφεί και όταν αυτά είναι σε κατάσταση υγείας αλλά και όταν ασθενούν. 


Η βασική ιδέα του βιοσυντονισμού είναι  απλή, αλλά οι πληροφορίες που προκύπτουν από αυτήν είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Ο ασθενής κρατάει δύο μπρούντζινα ραβδοειδή ηλεκτρόδια σε κάθε χέρι του, από τα οποία περνούν διαδοχικά πληροφορίες σε ηλεκτρονική μορφή.
Οι ηλεκτρικές πληροφορίες ακολουθούν τους κλασικούς μεσημβρινούς του σώματος, απ' όπου διανέμονται σε ολόκληρο το σώμα. Ο τρόπος που αντιδρά το κάθε όργανο και το κάθε οργανικό σύστημα στις πληροφορίες βοηθάει στην εκτίμηση της κατάστασης του οργανισμού.

Ο Βιοσυντονισμός δρά σε δύο φάσεις:
Η πρώτη φάση είναι αυτή του  προσδιορισμού  και της εξάλειψης του αιτίου και η δεύτερη φάση είναι αυτή της επαναφοράς των πληγέντων οργάνων και συστημάτων του οργανισμού στο φυσιολογικό επίπεδο
Τον τελευταίο αιώνα σπουδαίοι επιστήμονες έχουν ασχοληθεί με τον βιοσυντονισμό. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς από αυτούς : Franz Morell , Erich Rasche, Royal Raymond Rife (1888-1971) και Reinhard Voll (1909 – 1989)

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ;
Όχι. Η εξέταση είναι εντελώς ακίνδυνη. Το ηλεκτρικό ρεύμα που διασχίζει τον οργανισμό είναι ελάχιστο, τις τάξεως των χιλιοστών του Αμπέρ και δεν προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

 

 

Που θα μας βρείτε
Ραφήνα: Τρίγλιας 43 Ραφήνα - 4ος όροφος
Παγκράτι: Ευμένους 4-6 πλησίον του Προφήτη Ηλία
Τηλέφωνο για ραντεβού:
Ραφήνα: 2294154566
Παγκράτι: 2114053530
Κλείστε Ραντεβού:
Ραφήνα: Δευτερα - Πέμπτη 10:00 - 20:00
Παγκράτι: Παρασκευή 11:00 - 20:00