Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα ενισχύουν το σύνολο του οργανισμού, με αποτέλεσμα τηνεξισορρόπησή του και την θεραπεία του. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν παρουσιάζουνπαρενέργειες λόγω της μεγάλης αραίωσής τους.  Η δράση τους δεν είναι χημική, αλλά πάντα ενεργειακή. Έτσι δεν δημιουργούν εθισμό στον οργανισμό. Για το λόγο αυτό είναι ιδανικά επίσης για παιδιά και για βρέφη.

Μετά την λήψη κάποιου φαρμάκου ορισμένοι παρατηρούν αυτό που ονομάζεται ‘ομοιοπαθητική επιδείνωση’. Η επιδείνωση μπορεί να επέλθει σε σωματικό επίπεδο, προκαλώντας στον ασθενή συμπτώματα που δείχνουν ότι το σώμα αποβάλλει τοξίνες, όπως πονοκέφαλο, κρύωμα, εκκρίσεις, γρίπη και διάρροια, ή σε συναισθηματικό επίπεδο κάνοντας τον ασθενή επιρρεπή στο κλάμα. Η επιδείνωση αυτή μας δείχνει ότι το φάρμακο που επιλέγηκε είναι  το σωστό και ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στην θεραπεία.

Αμέσως μετά τη φάση της αρχικής επιδείνωσης, η οποία δεν κρατάει πολύ, τα συμπτώματα υποχωρούν εντελώς και επέρχεται η θεραπεία.

Το ραντεβού για Ομοιοπαθητική θεραπεία κοστίζει 50 ευρώ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΩΣ ΕΞΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΙΖΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΦΕΪΝΗ, ΜΕΝΤΑ, ΚΑΝΕΛΑ, ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
Που θα μας βρείτε
Ραφήνα: Τρίγλιας 43 Ραφήνα - 4ος όροφος
Παγκράτι: Ευμένους 4-6 πλησίον του Προφήτη Ηλία
Κλείστε Ραντεβού:
Ραφήνα: Δευτερα - Πέμπτη 10:00 - 20:00
Παγκράτι: Παρασκευή 11:00 - 20:00
Τηλέφωνο για ραντεβού:
Ραφήνα: 2294154566
Παγκράτι: 2114053530